BLOG

8 упражнения за дупе!

 

 

Получаваме доста запитвания за упражнения, които са насочени само към едно определено "проблемно" място в женското тяло. С уговорката, че тренировката трябва да е комплексна, днес ви предоставяме няколко упражнения, които можете да правите, за да оформите вашето дупе. Упражненията се изпълняват по 12 - 15 бройки и по 2 кръга всяко. Естествено схемата може да се промени според условията, които имате и целите, които гоните. Приятно упражняване. 

1

упражнение 1

1010 dumbbell deadlift2

мъртва тяга с прави крака

* Тези, които тренират от по-дълго време могат да си позволят да работят с по-големи тежести при упражнението - мъртва тяга.

1010 bent knee deadlift

клек тяга с дъмбели

1010 dumbbell step up1

step up

** Ако не ви се намира степ... няма проблеми, можете да го замените със стабилен стол, пейка или по-високо стъпало.

1010 elevated rev lunge

отпад върху степ

*** Обърнете внимание на изпълнението и правилността на позицията при това упражнение. ако ви липсва степ -заменете го с телефонен указател или с нещо друго подходящо, стълбите пред апартамента ви също ще свършат работа.

1010 hip extension leg curl2

мост върху топка

**** При липсата на топка можете да промените упражнението по следния начин - заменете топката с хавлиена кърпа. Естествено част от мускулите, които ще се включат се променят, но все пак ще ударите дупето.

1010 single arm reach

баланс, сила и концентрация

Едно от любимите ни упражнения - изглежда лесно, но докато го правите ще разберете колко ефективно може да бъде то...особено след като сте направили поредица от други упражнения преди това.

1010 single leg hip ext

мост на един крак

И за да се довършите....последното упражнение...

Поздрави и чакаме коментари! 

 

Източник на снимките: active.com    

Последна промяна Събота, 15 Април 2017 14:13