Preloader
 • WOW Sport

  Нашата история

  WOW Sport е регистриран в края на 2011 година, но реално трупаме опит и провеждаме групови функционални тренировки от по- рано. Смеем да твърдим, че сме първата зала за групови функционални тренировки на територията на град Пловдив.
  Нашата философия е, че спортът и тренировките не са единствено с естетическа цел, а са и начин за поддържане на оптимално здравe, създаване на нови приятели и засилване на чувството за общност.
  Нашата страст е функционалното трениране и сме се посветили на това да показваме как се тренира ефективно, безопасно и интересно като променяме статуквото на „единствените“ възможни тренировки в БългарияГрупова кондиционна тренировка. Сила, баланс, мобилност..

 • Gym намери

  Нашата история

  През 2013 WOW Gym намери нов дом на ул. София 9 в квартал Смирненски.
  Непрекъснато нарастващият брой трениращи в клуба и желанието за разнообразие наложи нуждата от нова и по- голяма зала, предлагаща повече възможности и удобства.
  Разполагаме със собствен етаж, на който тренирщите ще намерят просторна и оборудвана тренировъчна зона, комфортни сервизни помещения, удобен паркинг пред залата.
  В тренировъчната зона разполагаме с голям брой уреди и свободни тежести, който непрекъснато расте. Използваме ги при провеждането като в груповите така и в индивидуални сесии. Разнообразието на уреди в залата ни позволява да провеждаме качествени и разнообразни тренировки, задоволяващи всеки вкус.
  Различен поглед на кондиционните упражнения.eo.

 • много функционален

  Нашата история

  Нашият екип от експертни треньори расте. През 2014 към WOW sport се присъединаха Мая, Дени, Ави и Иво и всеки от тях допринесе чрез опита си и сферата на трениране за различен и много функционален график, в който всеки трениращ може да намери най- подходящата тренировка за себе си. През 2016 се присъеди и най- младият член на екипа, Оги.
  Днес в графика на WOW Gym присъстват силови и кардио тренировки за сериозни ентусиасти, тренировки за дами, бойни изкуства и системи, релаксиращи програми. Готови сме да отговорим на всяка тренировъчна нужда и възможности.
  Cross Fitnes на открито. Винаги се възползваме от възможността да тренираме навън, използвайки зелените пространства в нашия град.

 • През 2016

  Нашата история

  През 2016 в отговор на съвремените тенденции ние избрахме името WOW gym за наша визия, като разбира се не сме променили нашата основна линия да разпространяваме движението за здраве и правилния начин на трениране.
  Стремим се да отговаряме на новите фитнес трендове и очаквания на клиентите ни, но винаги пречупено през призмата на нашите вярвания и експертност, това което ни прави WOW.
  Бърза, качествена тренировка с най- новите ни придобивки, пълен набор от дъмбели

 • Трудим се

  Нашата история

  Трудим се, стараем се, развиваме се, създаваме.
  Работим за вас и вашата качествена тренировка и вашето добро здраве.
  Бъдещето е пред нас.
  Ласка и Коцето, мисионерите на  WOW. Балансът е важен.