Августина се занимава се с различни видове спорт. В началото пробва и съчетава различни неща – тичане, фитнес, лечебна гимнастика и т.н.
Когато открива Зумба фитнеса разбира, че това е нещото, което ѝ доставя истинско удоволствие. Така става сертифициран Зумба инструктор. Обича да вижда усмивките по лицата на тези, които идват да тренират с нея! „Когато хората идват на Зумба след дълъг и натоварен работен ден, те са унили, уморени, стресирани, а няколко минути след като започне тренировката, те вече се усмихват.“
За Ави най-хубавото нещо в Зумба е начинът, по който ни кара да се чувстваме и разтоварва психиката – тя е забавление, удоволствие, начин да се освободиш от стреса и натовареното ежедневие… и чудесен заместител на кафето сутрин. И както всяка редовна физическа активност, има положителен ефект върху здравето и външния ни вид.
За тези, които предпочитат да разпускат чрез движение, определено препоръчваме Зумба, а за тези, които искат нещо традиционно WOW, но все пак не твърде интензивно могат да пробват другите тренировки, които Ави води.

Tренировки с Ави:

  • функционални тренировки – FIT BUTT
  • функционални миксирани с танц FIT BUTT DANCE
  • Зумба
  • YOGA FLY – Ави е и сертифициран инструктор по „Летяща йога“