Костадин Михайлов е инструктор с над 20 години практически опит в бойните изкуства, фитнеса и кондиционното трениране.

Можем да кажем, че неговите тренировките са това, което придава уникалност на WOW gym. В тренировките си комбинира опита от бойните изкуства – Винг Чун боксиране, Кунг ФУ и Пекити-Търша Кали, както и опита и умнията си за работа с пудовки, метални бухалки.

Тренировките на Костадин Михайлов следват принципите на функционалното трениране, методиките които използва са различни – в тренировките му са включени HIIT, силово-кондционно трениране, гиревой и кондционни елементи от различни спортни дисциплини. Почти винаги присъстват и любимите му пудовки. Но, за да разберете за какво става дума трябва да дойдете и да пробвате. Каквато и специфика на има конкретната тренировка, тя винаги следва простото правило на Коцето:

„Правя тренировките си така, все едно за мен самия. Това, към което се стремя е ефективност и безопасност, а не търговски подхвати. За основа на всичко това остава ЗДРАВЕТО и функционалността. Добрия външният вид е един желан плюс, който ще получите, но не е водещото нещо на моите тренировки“

Костадин Михайлов води следните тренировки:

  • Винг Чун Боксиране – частни тренировки – за повече информация 0897 07 07 68
  • Индивидуални кондиционни тренировки – за повече информация 0897 07 07 68
  • Индивидуални тренировки за професионални спортисти
  • Групови функционални тренировки – понеделник, сряда и петък
  • Кондиция 4.0 – специализирани тренировки за амтьори