Открити тренировки в градска среда

Развиваме тренировките на открито вече шеста поредна година. Да тренираш на открито в зелените зони на града е забавно и предизвикателно. Това е повод да намериш нови приятели и да изпиташ своята кондиция. Организираме собствени открити тренировки и участваме с функционални тренировки като програмни партньори в календара с активни събития на Пловдив.

Тренировъчни лагери

Групови тренировъчни предизвикателства на открито. Лагерите са еднодневни и тридневни ексклузивни тренировъчни събития за WOW ентусиасти. Нашите тренировъчни лагери предлагат различни CrossFitness предизвикателства, които ще изпитат вашата сила, издържливост, мотивация и екипен дух.

Предизвикателства и фитнес тестове

Всеки влиза в залата на WOW с определени цели свързани със здраве, физическа кондиция и постижения, промяна на визията. Месечните тестове в залата ви дават възможност да проверите своя напредък и придобите способности. Сверете си часовника веднъж месечно заедно с нас в залата.

Походи

Вярваме, че движението под всякаква форма е от изключителна важност за качесвеното съществуване на индивида. Затова освен сериозни тренировъчни режими ние ви предлагаме и други възможности да бъдете активни. Какво по- приятно и полезно от разходка с приятели и съмишленици сред природата. Включвайки се в нашите летни и зимни походи ще посетите интересни и красиви места от България, ще предизвикате възможностите си, ще се зареди положително с добра енергия.

Семинари

Теоретични и пректически семинари свързани с тренировъчни режими и правилно трениране Стремим се да ви научим как да тренирате ефективно и безопасно, представяме нови течения във фитнеса, тренировки, които да развият допълнителни умения и възможности. Семинарите се провеждата в WOW GYM.

Социални събития

Освен тренировките не пропускаме поводите да се поздравим за хубави празници и да създадем хубави спомени.

Подробности за нашия календар с WOW събития