Костадин Михайлов е треньор с над 20 годишен опит във воденето на персонални тренировки. Сертифициран треньор по Functional training, Kettlebell Fitness, Винг Чун, Пекити Търша Кали.

Коцето, както го познават неговите клиенти, води тренировките в залата на WOW Gym, на улица София №9, в Пловдив. В тренировките си ползва различни методики, но винаги базирани на принципите на функционалното трениране установени от редица международни експерти като Майк Бойл, Ник Туминело и други.

Ако имате конкретна цел, търсите рехабилитация на контузия или просто искате по-внимателно персонализирано внимание, персоналните тренировки с Костадин Михайлов са един отличен вариант за вас. Коцето, както го познават неговите клиенти работи както с професионални спортисти – боксьори, плувци, футболисти, така и с хора, които търсят качествен и безопасен начин да влезнат във форма, да свалят килограми, да станат по-силни и можещи.

Персоналните тренировки щв  ви позволят да увеличите максимално своя тренировъчен опит с индивидуализиран подход и програмиране, с програма, съобразена с вашите конкретни цели и нужди.Всички клиенти, които стартират персонални тренировки минават през личен разговор  за обсъждане на техния моментен здравен и фитнес статус. Целта е да се направи карта на вашите нужди и цели.

Костадин Михайлов  има  опит в работата с широк спектър от клиенти и техните цели, вариращи от загуба на килограми и  мазнини;  рехабилитация на наранявания;  до спортни постижения. Независимо от целта, Костадин Михайлов  ще създадат програма, която е пригодена да отговаря на вашите нужди, като същевременно предоставя коучинг и подкреп.

Ако  обичате да имате другари по време на тренировка (с които да си помагате взаимно за мотивация и насърчение)  – персоналните тренировки в малки групи от 2-5 човека пак ви предоставят възможност за индивидуализирана тренировка, но   при по-изгодна цена!

За да си запишете час за персонална тренировка позвънете на 0987 07 07 68 – Костадин Михайлов.

Вижте повече за персоналните тренировки тук

Препоръка от Кубрат Пулев – виж тук!