Получаваме доста запитвания за упражнения, които са насочени само към едно определено „проблемно“ място в женското тяло. С уговорката, че тренировката трябва да е комплексна, днес ви предоставяме няколко упражнения, които можете да правите, за да оформите вашето дупе. Упражненията се изпълняват по 12 – 15 бройки и по 2 кръга всяко. Естествено схемата може да се промени според условията, които имате и целите, които гоните. Приятно упражняване. 

упражнение 1

1010-dumbbell-deadlift

мъртва тяга с прави крака

* Тези, които тренират от по-дълго време могат да си позволят да работят с по-големи тежести при упражнението – мъртва тяга.

1010-bent-knee-deadlift

клек тяга с дъмбели

1010-dumbbell-step-up

step up

** Ако не ви се намира степ… няма проблеми, можете да го замените със стабилен стол, пейка или по-високо стъпало.

1010-elevated-rev-lunge

отпад върху степ

*** Обърнете внимание на изпълнението и правилността на позицията при това упражнение. ако ви липсва степ -заменете го с телефонен указател или с нещо друго подходящо, стълбите пред апартамента ви също ще свършат работа.

1010-hip-extension-leg-curl

мост върху топка

**** При липсата на топка можете да промените упражнението по следния начин – заменете топката с хавлиена кърпа. Естествено част от мускулите, които ще се включат се променят, но все пак ще ударите дупето.

1010-single-arm-reach

баланс, сила и концентрация

Едно от любимите ни упражнения – изглежда лесно, но докато го правите ще разберете колко ефективно може да бъде то…особено след като сте направили поредица от други упражнения преди това.

1010-single-leg-hip-ext

мост на един крак

И за да се довършите….последното упражнение…  Поздрави и чакаме коментари!  Източник на снимките: active.com