Атрактивна оферта за абитуриенти. Млади дами, възползвайте се от нашата ексклузивна тренировъчна програма, която ще ви помогне да се чувствате уверени и красиви в най- специалната вечер, вашия бал. Тренирайте с нас и ще ви помогнем да подобрите своята визия и ще ви научим как да се грижите за своето здраве.
Забравете за изтощителните диети със светкавични резултати. Тренирайте за атлетична и красива визия , а не за изтощено от глад тяло.
Седмичната програма включва 4 тренировъчни сесии, в които сме миксирали упражнения от различни дисциплини, за да направим ефективни тренировки, водещи до реални резултати. Тренирвките са с висок до среден интензитет и са подходящи както за начинаещи, така и за вече трениращи млади дами.
Prom Fit – Тренировка ориентирана към любимите и така проблемни зони при дамите. Тренировъчната програма включва средно интензивни упражнения с собствената тежест на тялото. Редовните тренировки ще помогнат да се чувствате и изглеждате добре и да носите уверено своята красива бална рокля.
Tapout – Предизивикателна тренировка, която съчетава различни стилове на трениране. Тренировката е комбинация от кардио и силови елементи, много ритници и удари в интервален режим. Уредите, които се използват са мед. топки, ластици, гири и собствена тежест.
Tapoutмного успешно се бори с изгарянето на мазнините и изграждането на добре оформена и силна мускулатура. Повлиява успешно на метаболизма.

График на тренировките:
Понеделник, 17:00 Tapout
Вторник, 17:30 Prom Fit
Четвъртък 17:30 Prom Fit
Събота, 9:00 Tapout

Цена на тренировъчната програма за абитуриенти / до 19 години, срещу документ за самоличност/
Единична тренировка – 5 лева
Карта за 16 посещения – 64 лева

Офертата е валидна до 01.06.2017