Stick fight е практика, с която се развиват силови и двигателни функционални умения, необходими както за самозащита, така и за качествена фитнес тренировка.  В програмата е предвидено изучаването на бойни умения с хладни оръжия и основни похвати без тях.  Във всяка тренировка, освен техническите бойни практики, присъства и раздел за развиване на специфични и базови физически качества. 

С времето, у всеки практикуващ се повишава психо-физическата устойчивост при стресови ситуации от всякакъв тип! Това води до по-спокоен и качествен живот, от който се нуждаем всички.  Погрешно е схващането, че развиването на умения с оръжие създава потенциални нарушители на закона и бандити. Истината е, че сами по-себе си тези практики най-малко водят до такъв резултат!

Например, в много китайски и японски бойни изкуства се изучава и работи с оръжие, което прави трениращите отговорни и устойчиви във всяка ситуация. Изгражда у тях градивна ценностна система, която е рядкост в днешно време!

Тази тренировка е за всеки, който иска да бъде в добра физическа кондиция и подготвен да се защити ефективно.

 

Тренировките са с продължителност 1ч и се провеждат всеки вторник и четвътък от 18:00. Тренировките се провеждат в залата на WOW Gym, ул.София 9, Пловдив! 

Какво ви трябва за тренировката?

  1. Удобни дрехи и обувки
  2. Хавлиена кърпа
  3. Всеки участник трябва във времето да си осигури необходимите лични тренировъчни принадлежности и предпазни средства. В началото ние предоставяме необходимите принадлежности. 

Важно: Всеки участник се задължава да подпише декларация за съгласие с предвидените условия за участието му в тренировките

За повече информация позвънете на 0897 07 07 68  – Костадин Михайлов