За ползите от кондиционните и силови тренировки?
1. Подобряват общото ни здраве. Силовите и кондиционни тренировки съчетани с балансиран начин на хранене имат цялостен положителен ефект върху здрвето ни. (Знаехте ли, че хората, които са физически тренирани се справят по-лесно с болести и вируси?)
2. Подобряват качеството на всекидневните ни движения. Много от трениращите при нас, само след няколко месеца тренировки споделят, че се чувстват по-силни, ходят по-изправени и стабилни и се чувстват по-способни да извършват различни всекидневни дейности!
3. Подобрява спортните постижения. Ако спортът е вашето нещо, тогава специфична за вашия спорт програма за укрепване и кондиция ще подобри скоростта, силата, пъргавината, издръжливостта и мускулната ви сила.
4. Подобрява здравината на нашите кости. Редовните силови и кондиционни тренировки могат да помогнат за предотвратяване на остеопороза и костни фрактури. Освен това по-здравите кости водят до по-силна мускулно-скелетна система, която ни позволява да спортуваме безопасно и да избягваме травми.
5. По-бързо възстановяване от травми. Недай боже да получите травма, предишната упоритост и постоянство в силовите и кондиционни тренировки ще ви помогне да се възстановите по-бързо. (Същото важи и при бременност и раждане. Наши клиентки, които са тренирали при нас преди забременяване и раждане при връщане в залата споделят че бременноста и възстановяването от раждането са били по-леки за тях. Ако търсите повече информация по темата свържете се с нашите треньори – Радослава Георгиева и Августина Паскалева)
6. Разбира се няма как да подминем и естетическите ползи от тези тренировки. С повечко търпение, услия, добър интензитет и тежести – постигаме и целите свързани с нашата визия! Слагаме ме тази полза на последно място, защото водещото при нашите тренировки е холистичния подход – няма как да гоним само визия и да забравяме за всички други много необходими качества, които нашите тренировки изграждат!
Графикът на тренировките е тук: https://wowgym.bg/time-table/
За въпроси пишете ни на лични!