Преди да започна да идвам на зумба бях с твърде много килограми за едно четиринадесет годишно момиче. Нямах самочувствие, бях затворена и не общувах с никого поради причината, че ме обиждаха заради външността ми.  Бях пробвала различни диети, но нямаше ефект. Отчаях се, че никога няма да мога да мога да бъда като другите момичета. Тогава една приятелка ми предложи да ходим на зумба. След първата тренировка аз бях заредена с енергия и позитивно настроена. Чувствах много изморена, но в същото време и тонизирана. До този момент аз не бях танцувала и не се бях забавлявала така. Бях сигурна че това няма да ми е последната тренировка. WOW Sport е мястото, в което ходя с удоволствие. След първата тренировка взех решение да направя всичко възможно да не пропускам тренировка.

Само след няколко месеца започнах да забелязвам, че тренировките имат ефект и то без диети и медикаменти. Много често се поглеждах в огледалото и си мислех, че не съм постигнала никакви резултати, но близките ми казваха , че има ефект и ме подкрепяха, за да продължа и да не се отказвам. На всички покрай мен им беше много интересно как съм постигнала това без диети и лишения. Когато им казах , че е само с тренировки те не ми повярваха.

Вече от две години и половина аз тренирам редовно. Понякога трудно съчетавах училището с тренировките, но все пак не се отказах. Благодарение на треньорката ми и нейната подкрепа аз успях да сваля 28 кг. Вече имам самочувствие. Не се и притеснявам толкова от коментарите на хората, защото знам че  полагам усилие за да се променя и постигам тази промяна заедно с всички в WOW Sport